Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Munt-Online is uniek!

Bij Munt-Online koopt u altijd veilig. Op dit credo is de tevredenheid van onze klanten en ons succes, gebaseerd. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

Echtheidsgarantie: altijd een Certificaat van Echtheid
Munt-Online garandeert u de echtheid van alle uitgiften. Alle bestellingen gaan dan ook vergezeld van een Certificaat van Echtheid. Een erkend waarborg van de authenticiteit van de uitgifte en de juistheid van de specificaties.

Altijd Online bereikbaar
Munt-Online heeft geen winkels en lokale afhaalpunten voor vragen en bestellingen. U kunt dus niet even bij ons langskomen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt; wij zijn de Munt-Online. U bestelt online, u betaalt online en ook onze klantenservice is online. Maar daarmee zijn we altijd bereikbaar. Op ieder moment van de dag (ook ’s nachts) kunt u uw vragen stellen, niet alleen met uw vaste computer, maar ook met uw mobiele telefoon of tablet. Liever ouderwets contact? Dat kan ook, daarvoor hebben wij een postbus.

Geen aankoopverplichting: niet goed, 100% aankoopbedrag terug, garantie
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Bent u niet blij met uw aankoop? Dan kunt u deze altijd binnen 30 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, terugzenden. U betaalt bij Munt-Online zelf de kosten van retourzending, maar krijgt het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Altijd toegang tot exclusieve uitgiften
Zeer belangrijk voor verzamelaars is de zekerheid op vervolguitgiften als zij besluiten een collectie met herdenkingsuitgiften aan te leggen. Indien u zich inschrijft op een collectie dan biedt Munt-Online u de garantie dat u óók de vervolguitgiften kunt bemachtigen. Uiteraard kunt u op ieder gewenst moment stoppen met verzamelen. Wij geven bij collecties duidelijk aan wanneer U zich inschrijft voor een collectie, dus nergens kleine lettertjes.

Officiële uitgiften uit de gehele wereld
Naast de officiële Nederlandse uitgiften bieden wij u tevens toegang tot de internationale muntwereld. Wij hebben toegang tot bijna alle uitgiften die wereldwijd verschijnen door onze goede contacten. Ook zijn onze munt experts dagelijks op zoek naar die schaarse oude munten, bankbiljetten en postzegels die voor u het verzamelen zo leuk maken.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode Bancontact Betaalmethode Payconiq Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Verzendmethode Bpost Verzendmethode PostNL Verzendmethode DHL SSL Beveiliging