Gouden Munten Internationaal

(20 producten)
 
Pagina 1 van 2

U wilt internationale gouden munten kopen van een hoge verzamelkwaliteit? Munt-Online heeft een wisselende collectie internationale gouden munten, die allemaal een certificaat van echtheid hebben. Wij zijn een officiële distributeur van onder andere gouden munten en onderhouden wereldwijd contact met posterijen, ministeries van Financiën en nationale Munten. Via deze internationale contacten hebben wij toegang tot internationale gouden munten en gouden herdenkingsmunten. Snel uw verzamelmunten kopen kan via onze zoekfunctie, waar u de naam van de munt intypt.

Lees meer...

Lees minder...

 
 
Pagina 1 van 2

Gouden herdenkingsmunten kopen

Ter ere van speciale gebeurtenissen besluiten binnen- en buitenlandse overheden regelmatig tot de uitgifte van officiële herdenkingsmunten. Zo vindt u op deze pagina de unieke Gouden Prinses Diana Herdenkingsmunt 2017 en de 5 Dollar Gouden Royal Wedding Munt Harry & Meghan. Een herdenkingsmunt kan een wettig betaalmiddel in het land van uitgifte zijn, maar dat is niet altijd het geval. Van sommige items is de voorraad beperkt, dus wees er snel bij.

Als u zich inschrijft op een collectie met herdenkingsuitgiften biedt Munt-Online u de garantie op vervolguitgiften. Wij geven bij collecties duidelijk aan dat u zich inschrijft voor een collectie, dus nergens kleine lettertjes. U kunt op elk gewenst moment stoppen met verzamelen.

Waarde gouden munten internationaal

De verkoopprijs van gouden munten wordt bepaald door meerdere factoren, zoals ouderdom, muntkwaliteit, gewicht, goudgehalte en exclusiviteit. Herdenkingsmunten worden vaak in speciale verzamelkwaliteiten geslagen. Ook bij deze munten kan een beperkte oplage positief uitwerken op de waarde. Voor uzelf kan de waarde oplopen als u een verzameling met een laatste item compleet kunt maken. De emotionele waarde speelt natuurlijk ook een rol, als u al lang op zoek was naar een bepaalde gouden verzamelmunt en deze munt alsnog vindt.