Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Wie zijn wij

Munt-Online is de onlinepartner voor officiële bankbiljetten, herdenkingsuitgiften, postzegels en munten. Voor Nationale Munten, Posterijen en ministeries van Financiën van over de gehele wereld verzorgen wij de verkoop en distributie naar particuliere verzamelaars.  Munt-Online is de belangrijkste partner voor verzamelaars. Wij maken het verzamelen inzichtelijk en toegankelijk voor elke serieuze verzamelaar.

Munt-Online heeft geen lokale afhaalpunten of winkels voor bestellingen en vragen. U kunt dus helaas niet zomaar bij ons langskomen. Zoals de naam al aangeeft ; wij doen alles online, wij zijn de Munt-Online. Onze klantenservice is online, u bestelt online en u betaalt online.

Iedereen kan met verzamelen beginnen bij ons. Maar ook numismatische experts kunnen hun hart ophalen. Tot en met de beginnende verzamelaar. Maar ook investeerders zoeken waardevolle en ‘hard to get’ verzamelproducten. De ware verzamelaar speurt immers altijd naar lastige en kostbare te vinden zilveren en gouden munten, historische bankbiljetten, herdenkingsmunten en postzegels.

Munt-Online combineert de nationale herdenkingsmomenten die van groot belang zijn voor de Vlaamse verzamelaar. Wij hebben de manier gevonden om echte verzamelaars van herinneringen aan de Belgische geschiedenis en ons erfgoed, te voorzien. Ook om door te geven aan uw (klein)kinderen. Verhalen van toen en belangrijke historische gebeurtenissen, historische momenten van nu, worden voor iedereen op deze manier wel heel tastbaar.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode Bancontact Betaalmethode Payconiq Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Verzendmethode Bpost Verzendmethode PostNL Verzendmethode DHL SSL Beveiliging