Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Beleggingsgoud

U wilt beleggingsgoud kopen van een hoge verzamelkwaliteit? Munt-Online heeft een wisselende collectie gouden munten, die allemaal een certificaat van echtheid hebben. Wij zijn een officiële distributeur van onder andere exclusieve gouden munten en onderhouden wereldwijd contact met posterijen, ministeries van Financiën en nationale Munten. Via deze internationale contacten hebben wij ook toegang tot internationale gouden munten.
Snel uw beleggingsgoud kopen kan via onze zoekfunctie, waar u de naam van de munt intypt.

Lees meer...

Lees minder...

15 producten

Beleggingsgoud kopen
Formeel gezien is beleggingsgoud goud waarin u belegt om bij stijgende goudprijzen extra vermogen op te bouwen. U kunt beleggingsgoud kopen in de vorm van goudbaren of gouden munten en van die laatste heeft Munt-Online bijzonder fraaie exemplaren. Op deze pagina vindt u onder andere een jubileumuitgiften van de officiële Canadese gouden Maple Leaf munt, de beroemdste investeringsmunt ter wereld: een 24 Karaat Gouden Canada Maple Leaf!

Gouden munten Wilhelmina
Munten met het portret van Koningin Wilhelmina zijn de meest populaire verzamelobjecten uit de Nederlandse geschiedenis en daarom een interessante investering. Bijzonder is het Gouden Tientje Wilhelmina Hermelijnen Mantel 1917, hiervan zijn er nog enkele beschikbaar. De munt uit 1917 is het laatste gouden tientje met het portret van Koningin Wilhelmina in hermelijnen mantel én het laatste gouden tientje dat tijdens de Eerste Wereldoorlog is geslagen.  

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Luxe bewaarcassette Munt Online (3 vaks)
Verzamelcassette Gouden Postzegels
2 euro Charles de Gaulle 2010 - Frankrijk
2 euro Väinö Linna 2020 - Finland
0 euro biljet België 2019 - City of Ghent
Betaalmethode Bancontact Betaalmethode Payconiq Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Verzendmethode Bpost Verzendmethode PostNL Verzendmethode DHL SSL Beveiliging