Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Internationale Munten

U wilt internationale munten kopen van een hoge verzamelkwaliteit? Munt-online heeft een wisselende collectie internationale munten, die allemaal een certificaat van echtheid hebben. Wij zijn een officiële distributeur van onder andere internationale munten en onderhouden wereldwijd contact met posterijen, ministeries van Financiën en nationale Munten. Via deze contacten hebben wij ook toegang tot internationale munten. Snel uw internationale munten kopen kan via onze zoekfunctie, waar u de naam van de munt intypt.

32 producten

Op deze pagina vindt u onder andere Amerikaanse, Chinese en Belgische munten. Zo is de allereerste Silver Eagle munt uit 1986 bij ons verkrijgbaar: één van de meest verzamelde zilveren investeringsmunten in de wereld. Maar ook historische munten: oude Russische munten als de 1 roebel munt uit 1895-1915 en oude Belgische munten als de eerste gouden 20 Belgische frank. Van sommige items is de voorraad beperkt, dus wees er snel bij.

Hebben internationale munten waarde? De verkoopprijs op deze pagina wordt bepaald door meerdere factoren, zoals ouderdom, muntkwaliteit en zeldzaamheid. Bij een gouden of zilveren munt bepalen ook het gewicht en edelmetaalgehalte de waarde. Daarnaast speelt de populariteit een rol. Sommige munten, zoals de Poolse heilig verklaringsmunt van paus Johannes Paulus II, zijn zeer gewild en daardoor stijgt de waarde. Ondanks de hoge oplage is de munt niet meer in het dagelijks geldverkeer te vinden. Voor uzelf kan de waarde oplopen als u een verzameling met een laatste item compleet kunt maken. De emotionele waarde speelt natuurlijk ook een rol, als u al lang op zoek was naar een bepaalde internationale munt en deze munt alsnog vindt.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode Bancontact Betaalmethode Payconiq Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Verzendmethode Bpost Verzendmethode PostNL Verzendmethode DHL SSL Beveiliging