Contact

Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten voor vragen en bestellingen. U kunt dus niet even bij ons langskomen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt; wij zijn de Munt-Online. U bestelt online, u betaalt online en ook onze klantenservice is online.

Heeft u een vraag, een verzoek of een klacht, dan helpen wij u graag. U kunt ons altijd bereiken via de email op: klantenservice@munt-online.be.

U kunt ons natuurlijk ook schrijven. In dat geval kunt u ons bereiken via:

Munt-Online (Easy Collect BV)
T.a.v. De Klantenservice
Groeneweg 17
9320 Aalst-Erembodegem

Wij doen ons best om u binnen 24 uur een antwoord te geven en kijken ook vaak in het weekeinde naar onze e-mails. Heeft u binnen 48 uur geen antwoord, email ons dan rustig nogmaals, dan is wellicht iets niet helemaal goed gegaan.

Klachtprocedure

Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met ons via klantenservice@munt-online.be of u schrijft ons via Munt-Online, Groeneweg 17, 9320 Aalst-Erembodegem.

Als u er met ons niet uit komt dan kunt u contact opnemen met de Onlinegeschillenbeslechting (ODR) van de Europese Commissie voor consumenten en ondernemers in de EU, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein om klachten over producten en diensten die online zijn verkocht, buiten de rechtbank om op te lossen.

Ondernemingsgegevens

Easy Collect België B.V.
ook handelend onder Munt-Online België
Groeneweg 17
9320 Aalst-Erembodegem
België

Klantenservice@munt-online.be

IBAN: NL70INGB0398501629
KVK: 83948899
BTW.nr. NL863044748B01

Munt-Online B.V.
Postbus 1219
2400BE Alphen aan den Rijn

RPR Den Haag 

Bel me niet register: https://www.dncm.be/nl