Gouden Munten Nederland

(14 producten)
 

U wilt Nederlandse gouden munten kopen van een hoge verzamelkwaliteit? Munt-Online heeft een wisselende collectie Nederlandse gouden munten, die allemaal een certificaat van echtheid hebben. Wij zijn een officiële distributeur van onder andere gouden munten en onderhouden wereldwijd contact met posterijen, ministeries van Financiën en nationale Munten. Via deze internationale contacten hebben wij naast Nederlandse gouden munten ook toegang tot internationale gouden munten. Snel uw Nederlandse gouden munten kopen kan via onze zoekfunctie, waar u de naam van de munt intypt.

Lees meer...

Lees minder...

 
 

Gouden vijfjes en gouden tientjes kopen

Ons land kent gouden munten met een rijke geschiedenis. De gouden tientjes en gouden vijfjes hebben zich van wettig betaalmiddel ontwikkeld tot bijzondere verzamelobjecten met een waarde die de nominale waarde ver overstijgt. Op deze pagina vindt u onder andere het Eerste gouden vijfje van Willem I 1826  en ook het Laatste gouden vijfje van Willem I 1827. Munten met het portret van Koningin Wilhelmina met loshangend haar zijn de meest populaire verzamelobjecten uit de geschiedenis. U vindt bij ons voor uw verzameling het Gouden tientje Kroningstientje 1898. Van sommige Nederlandse gouden munten is de voorraad beperkt, dus wees er snel bij.

Gouden munten Nederland waarde

De verkoopprijs van verzamelmunten wordt bepaald door meerdere factoren, zoals ouderdom en muntkwaliteit. Bij een gouden munt spelen ook het gewicht en goudgehalte een rol. Daarnaast draagt de exclusiviteit bij aan de waarde: Gouden tientje Wilhelmina kroning 1898 is daar een voorbeeld van. Dit zeldzame Kroningstientje van deze populaire koningin is een erg gewild verzamelobject. Voor uzelf kan de waarde oplopen als u een verzameling met een laatste item compleet kunt maken. De emotionele waarde speelt natuurlijk ook een rol, als u al lang op zoek was naar een bepaalde gouden munt en deze alsnog vindt.